Galapremiär

Hej på er!
Vi har haft ett litet uppehåll av bloggen, håller på med bloggdesign och fixar vad som ska skrivas. Idag är det i alla fall Galapremiär av filmen I taket lyser stjärnorna. Jag hoppas verkligen att den är bra och såklart ska Peppar med. Tror dock inte det är någon film för honom. Klockan 17.00 är det godsaker och 18.00 börjar filmen. Ska ta bilder och annat skoj!

/C.

Reklam inspelning

Hej på er!
Dålig uppdatering från vår sida, ibland blir inte allting som man har tänkt sig! Igår fick vi alla fall hem vår kamera vilket innebär att det kommer bli massor av bilder. Kommer såklart redan börja idag när vi ska vara med i en tv-reklam. Roligt ska det bli men jag måste verkligen vara snygg!

I veckan fick jag en inbjudan till en galapremiär till filmen I taket lyser stjärnorna. Det sägs att det ska vara den nya Fucking Åmål och eftersom jag älskar den filmen kommer jag nog att älska denna också. Jag tycker om svenska filmer och denna tror jag passar mig bra i smaken.

I helgen ska jag vi också se den nya Brad Pitt filmen, Benjamin Buttons otroliga liv. Den sägs ska vara väldigt bra och jag ser verkligen fram emot det. Sandrew levererar verkligen bra filmer!

/C.



Bilden lånad av Expressen

Världens drömjobb för en duktig bloggare!

Se hit alla duktiga bloggare!

Jag har för vana att läsa Metro på väg till jobbet. Lagom skön avkoppling och det är alltid bra att hålla sig uppdaterad med vad som händer i världen. Imorse läste jag om världens grej för en duktig bloggare. Enda kruxet är att det är i Australien. Men för svenskar som är i närheten...

Just nu söker turistbyrån i Queensland en person som kommer att få bo på Hamilton Island i 6 månader. Den som får jobbet kommer att få resa till andra öar längs stora barriärrevet och rapportera om sina äventyr för en global publik genom bloggar, fotodagböcker och videoinspelningar. Den lycklige får sin resa från hemlandet till ön betald och kommer bo hyresfritt i en 3 rummare på stranden, komplett med pool och golfbil. Som om inte detta räcker får man även lön. Vad sägs om 25 000 i månaden, australiensiska dollar alltså. Vilket motsvarar drygt 140 000 svenska kronor/månad!!


Som om jag fattat det rätt så ska du glida, sola, snorkla, bada och uppleva äventyr i 6 månader och totalt få 840 000 kr för "besväret". Känns som att det finns sämre jobb än detta! Australien nästa någon?? : )

Mer info på http://www.islandreefjob.com/



Hamilton Island, Australien


Träning och pizza

Det blev pizza idag fast inte hemmagjord, vi åkte och köpte. Som Peppar skrev i förra inlägget, inte bra för nyårslöftet och inte bra för ekonomin... men vad ska man göra? Det var i alla fall gott och nu kör Peppar ett träningspass, "Träna 15 min om dagen med Paulo Roberto" 15 min OM DAGEN Peppar, inte i veckan :)



Pelle Jag Peppar och Karro. En av de bästa dagarna i Båstad. Marcus fattas dock på bilden, imorgon ses vi igen!

Nu har vi även beställt en ny kamera, det ska bli kul när den kommer, både för er och för oss. Det innebär att ni kommer få nya och färska bilder vaaarje dag!

Snart dags för sängen.

God Natt!

C.

It´s not unusual!

Jag har själv haft en enormt lång dag så jag ser dubbelt vid det här laget, och jag är inte härifrån än på ett tag. Känns som det blir köpmat ikväll. Går emot både ekonomin och löften om träning och diet, men men.

Vet inte riktigt vad jag ska göra med den lilla saken (Carro) jag bor med när det gäller matlagning. Funderar starkt på att skicka iväg henne på en matlagningskurs hela sommaren! Vad tros om det? 3 månader i Thailand sen kan hon nog woka tills hon stupar ; ). Och ja, vi ska ha julpyntet uppe längst i kampen med grannarna! : )


Varför ska jag laga mat?

Hej på er!
Sitter fortfarande på jobbet och har haft sjukt mycket att göra idag, dock hoppas jag att det rullar in lite pengar imorgon!

Idag ringde Peppar mig och ville att jag skulle laga mat vilket innebär att jag blir ett stort frågetecken. Jag erkänner att jag är bortskämd med matlagningen eftersom Peppar lagar mat typ hela tiden och när jag väl ska göra det vet jag inte alls vad jag ska göra. Nu var jag smart och föreslog egen pizza som jag vet att han älskar. Tror ni inte att jag får kommentaren "Men vad ska vi ha till matlåda då?". Carro fixar det också, farmors färdilagade mat som finns i frysen, kan det bli bättre... Ät och var tyst säger jag bara :)


Visst ser dem god ut?


Imorgon är det full dag på jobbet sen på kvällen är det mingel på Scandic. Ska bli roligt att träffa folket i klassen. Fast det blir inte så mycket fest eftersom vi på onsdag ska på mingel frukost på H&M kl. 7.30.

Vi ska ta lite bilder så ni får se hur vårat liv ser ut!

/C.

ps. Peppar har även bestämt sig för att ha tävling med granarna vem som vågar ha julsakerna kvar längst, jag skäms redan som det är och undrar hur detta ska sluta :)



Mediamingel, H&M-Frukost och Reklamfilmsinspelning!

Hej!

I och med att det har stått premiär som överskrift på vår blogg ett par dagar nu är det väl dags att få halva arslet ur vagnen om inte annat ; ). Därför tänkte jag lite kort berätta om våran kommande, spännande vecka. I dagarna blir det klart med vår bloggdesign, ska bli väldigt kul att se! : ). På tisdag är det Mediamingel på Scandic Anglais i Stockholm, onsdag ska vi på en frukost på H&M inför Ellegalan och sen på fredag ska jag och Carro (aka. Mini) medverka i en reklamfilm för Akademi Båstad (www.akademi.bastad.se) som troligtvis kommer att rulla på TV4 och Kanal 5 framöver. We´re well excited!

Mer om detta samt en presentation av oss i veckan. Trevlig kväll!

Cya
/P.


Moi



Mini


Rabattkod och PREMIÄR

Imorgon är det stoooor premiär men men jag tänkte börja med att ge er en rabattkod på Pinky webshop. Idag får man 25% rabatt om man skriver in "crazy Friday". Mycket snygga saker och själv kommer jag klicka hem denna:



Glöm inte hålla koll i helgen! Ni kommer INTE att bli besvikna.

PUSS

Premiär!

Snart är det dags för premiären av Sveriges nästa storblogg! ; ). Håll utkik!!


RSS 2.0